PGA Tour ChampionsDaly fik en god debut på Champions Tour

Daly fik en god debut på Champions Tour

John Daly får den største opmærksomhed på Champions Tour i denne uge, og han fik en god start på Insperity Invitational.

Daly fyldte 50 år den 28. april, og har nu fået sin længe ventede debut. Som skrevet fredag, så har Daly haft en travl uge, da han har spillet Pro-Am turneringer hver dag fra mandag til torsdag!

Med et driving gennemsnit på 290 meter slog Daly længere drives end alle andre, og han ramte 13 af 14 fairways og 16 af 18 greens in regulation. Fire birdies og to bogeys gav en runde i -2, og Daly er på en delt 12. plads.

Goodes fører foran Ames
Mike Goodes fører i -6 foran Stephen Ames i -5, mens Duffy Waldorf og Jeff Maggert deler 3. pladsen i -4.

Jesper Parnevik er på en delt 5. plads i -3, mens Colin Montgomerie er nr. 28 i par.

Lidt overraskende er Woody Austin, der har vundet tre af de seneste turneringer, nr. 79 og sidst i +12. Han lavede bl.a. en 6’er på et par-3 hul og en 10’er på et par-4 hul!

C More Golf sender direkte fra Insperity Invitational. Turneringen kan ses på Cmore.dk og via Apps. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Insperity Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pierceson Coody vandt Panama Ch’ship – to sejre i 14 turneringer

Pierceson Coody vandt The Panama Championship. Hans anden Korn Ferry Tour sejr i blot 14 turneringer Inden finalerunden førte Christopher Petefish i -4 foran Brett...

Thorbjørn blev nr. 4, da Daniel Gavins vandt i Ras Al Khaimah

Daniel Gavins vandt Ras Al Khaimah Championship, hvor Højgaard tvillingerne lå til at spille med om sejren, men Thorbjørn Olesen  blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk