PGA Tour ChampionsDaly fik en god debut på Champions Tour

Daly fik en god debut på Champions Tour

John Daly får den største opmærksomhed på Champions Tour i denne uge, og han fik en god start på Insperity Invitational.

Daly fyldte 50 år den 28. april, og har nu fået sin længe ventede debut. Som skrevet fredag, så har Daly haft en travl uge, da han har spillet Pro-Am turneringer hver dag fra mandag til torsdag!

Med et driving gennemsnit på 290 meter slog Daly længere drives end alle andre, og han ramte 13 af 14 fairways og 16 af 18 greens in regulation. Fire birdies og to bogeys gav en runde i -2, og Daly er på en delt 12. plads.

Goodes fører foran Ames
Mike Goodes fører i -6 foran Stephen Ames i -5, mens Duffy Waldorf og Jeff Maggert deler 3. pladsen i -4.

Jesper Parnevik er på en delt 5. plads i -3, mens Colin Montgomerie er nr. 28 i par.

Lidt overraskende er Woody Austin, der har vundet tre af de seneste turneringer, nr. 79 og sidst i +12. Han lavede bl.a. en 6’er på et par-3 hul og en 10’er på et par-4 hul!

C More Golf sender direkte fra Insperity Invitational. Turneringen kan ses på Cmore.dk og via Apps. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Insperity Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk