PGA Tour ChampionsDaly fik en god debut på Champions Tour

Daly fik en god debut på Champions Tour

John Daly får den største opmærksomhed på Champions Tour i denne uge, og han fik en god start på Insperity Invitational.

Daly fyldte 50 år den 28. april, og har nu fået sin længe ventede debut. Som skrevet fredag, så har Daly haft en travl uge, da han har spillet Pro-Am turneringer hver dag fra mandag til torsdag!

Med et driving gennemsnit på 290 meter slog Daly længere drives end alle andre, og han ramte 13 af 14 fairways og 16 af 18 greens in regulation. Fire birdies og to bogeys gav en runde i -2, og Daly er på en delt 12. plads.

Goodes fører foran Ames
Mike Goodes fører i -6 foran Stephen Ames i -5, mens Duffy Waldorf og Jeff Maggert deler 3. pladsen i -4.

Jesper Parnevik er på en delt 5. plads i -3, mens Colin Montgomerie er nr. 28 i par.

Lidt overraskende er Woody Austin, der har vundet tre af de seneste turneringer, nr. 79 og sidst i +12. Han lavede bl.a. en 6’er på et par-3 hul og en 10’er på et par-4 hul!

C More Golf sender direkte fra Insperity Invitational. Turneringen kan ses på Cmore.dk og via Apps. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Insperity Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk