Epson TourTherese og Stephanie missede cuttet

Therese og Stephanie missede cuttet

Det lykkedes desværre ikke for Therese O’Hara og Stephanie Bertelsen at kæmpe sig tilbage, så de missede begge cuttet i ugens Symetra Tour turnering.

Efter første runde var Therese nr. 85 i +6, mens Stephanie var nr. 112 i +8.

Therese O’Hara gik anden runde i +2, og i samlet +8 var hun ét slag fra at klare cuttet. Efter en runde i +4 sluttede Stephanie Bertelsen i +12.

Svenske Sagstrom er suveræn
Madelene Sagstrom fra Sverige fører i -11 efter en runde i -5. Hun er hele syv slag foran Wichanee Meechai på andenpladsen i -4, mens Katie Kempter er nr. 3 i -3.

Sagstrom fører ranglisten efter en imponerende sæsonstart med en sejr, en 2. plads, en 3. plads og en 5. plads i de første fire turneringer!

Self Regional Healthcare Foundation Women’s Health Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk