Epson TourTherese og Stephanie missede cuttet

Therese og Stephanie missede cuttet

Det lykkedes desværre ikke for Therese O’Hara og Stephanie Bertelsen at kæmpe sig tilbage, så de missede begge cuttet i ugens Symetra Tour turnering.

Efter første runde var Therese nr. 85 i +6, mens Stephanie var nr. 112 i +8.

Therese O’Hara gik anden runde i +2, og i samlet +8 var hun ét slag fra at klare cuttet. Efter en runde i +4 sluttede Stephanie Bertelsen i +12.

Svenske Sagstrom er suveræn
Madelene Sagstrom fra Sverige fører i -11 efter en runde i -5. Hun er hele syv slag foran Wichanee Meechai på andenpladsen i -4, mens Katie Kempter er nr. 3 i -3.

Sagstrom fører ranglisten efter en imponerende sæsonstart med en sejr, en 2. plads, en 3. plads og en 5. plads i de første fire turneringer!

Self Regional Healthcare Foundation Women’s Health Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Nanna og Emily støttede et godt formål i Viborg – Replikker fra sidelinjen (1)

Emnet var alvorligt, men humøret alligevel højt, da Viborg Golfklub i anledning af klubbens 50-års jubilæum inviterede sports- og andet godtfolk til at samle...

Ryder Cup kvalifikationen, 29. maj 2023

Pablo Larrazábal vandt KLM Open, hvor Rasmus Højgaard spillede i førerbolden og blev nr. 3. Med sejren rykkede Larrazábal frem som nr. 9 på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk