Dårlig start af Cappelen på Web.com Tour

En 5. plads i sidste uge gav Sebastian Cappelen en plads i denne uges Web.com Tour turnering, hvor han dog er blandt de sidste i feltet efter første runde.

Som det kan ses i videoen med højdepunkter ovenfor, så blæste det kraftigt. Otte spillere nåede ikke at blive færdige, men de ændrer ikke meget i stillingen.

Cappelen gik første runde af Servientrega Championship i +9, hvilket placerer ham som nr. 141 og næstsidst. Han lavede blot én birdie, otte bogeys og en dobbeltbogey.

Adam Schenk og Roberto Diaz deler føringen i -4 foran Tag Ridings, Michael Arnaud, Anders Albertson, Jimmy Gunn, Jorge Fernand-Valdes og Chris Naegel i -3

Bryan Bros er begge med i feltet
Wesley Bryan, der er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy, fik sit gennembrud, da han vandt på Web.com Tour i marts måned.

.
.

I sæsonstarten har han haft bror George som caddie, men i denne uge han måttet finde en anden caddie, da George har fået en sponsorinvitation.

I første runde var Wesley bedst, da han er nr. 41 i +1, mens George er nr. 118 i +6.

Servientrega Championship Presented by Efecty, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.