Korn Ferry TourDårlig start af Cappelen på Web.com Tour

Dårlig start af Cappelen på Web.com Tour

En 5. plads i sidste uge gav Sebastian Cappelen en plads i denne uges Web.com Tour turnering, hvor han dog er blandt de sidste i feltet efter første runde.

Som det kan ses i videoen med højdepunkter ovenfor, så blæste det kraftigt. Otte spillere nåede ikke at blive færdige, men de ændrer ikke meget i stillingen.

Cappelen gik første runde af Servientrega Championship i +9, hvilket placerer ham som nr. 141 og næstsidst. Han lavede blot én birdie, otte bogeys og en dobbeltbogey.

Adam Schenk og Roberto Diaz deler føringen i -4 foran Tag Ridings, Michael Arnaud, Anders Albertson, Jimmy Gunn, Jorge Fernand-Valdes og Chris Naegel i -3

Bryan Bros er begge med i feltet
Wesley Bryan, der er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy, fik sit gennembrud, da han vandt på Web.com Tour i marts måned.

I sæsonstarten har han haft bror George som caddie, men i denne uge han måttet finde en anden caddie, da George har fået en sponsorinvitation.

I første runde var Wesley bedst, da han er nr. 41 i +1, mens George er nr. 118 i +6.

Servientrega Championship Presented by Efecty, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk