Korn Ferry TourDårlig start af Cappelen på Web.com Tour

Dårlig start af Cappelen på Web.com Tour

En 5. plads i sidste uge gav Sebastian Cappelen en plads i denne uges Web.com Tour turnering, hvor han dog er blandt de sidste i feltet efter første runde.

Som det kan ses i videoen med højdepunkter ovenfor, så blæste det kraftigt. Otte spillere nåede ikke at blive færdige, men de ændrer ikke meget i stillingen.

Cappelen gik første runde af Servientrega Championship i +9, hvilket placerer ham som nr. 141 og næstsidst. Han lavede blot én birdie, otte bogeys og en dobbeltbogey.

Adam Schenk og Roberto Diaz deler føringen i -4 foran Tag Ridings, Michael Arnaud, Anders Albertson, Jimmy Gunn, Jorge Fernand-Valdes og Chris Naegel i -3

Bryan Bros er begge med i feltet
Wesley Bryan, der er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy, fik sit gennembrud, da han vandt på Web.com Tour i marts måned.

I sæsonstarten har han haft bror George som caddie, men i denne uge han måttet finde en anden caddie, da George har fået en sponsorinvitation.

I første runde var Wesley bedst, da han er nr. 41 i +1, mens George er nr. 118 i +6.

Servientrega Championship Presented by Efecty, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 4. december 2023

To LIV Golf vindere vandt på DP World Tour, mens Tiger Woods rykkede 430 pladser frem, selvom han blev nr. 18 ud af 20...

Jon Rahm skifter til LIV Golf

Efter flere ugers rygter er det nu officielt at 29-årige Jon Rahm fra Spanien, der er nr. 3 på verdensranglisten, skifter til LIV Golf....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk