Korn Ferry TourTrick shot sejr på Web.com Tour

Trick shot sejr på Web.com Tour

Trick shot artisten Wesley Bryan kan også spille turneringsgolf. Nu har han fået sit gennembrud med sejr i Chitimacha Louisiana Open på Web.com Tour, hvor Sebastian Cappelen missede cuttet.

Wesley Bryan gik finalerunden i -3 og vandt i -14 foran Julian Etulain i -13, mens Jonathan Byrd, Martin Flores, Ryan Brehm og Joel Dahmen delte 3. pladsen i -11.

– Min hustru og jeg har i lang tid bedt til gud for en sejr, og for top-25 på pengelisten hver aften før vi går i seng. Sejren gør det meget lettere. Det ultimative mål er PGA Tour, sagde Wesley Bryan til Web.com Tour efter sejren.

Wesley er en del af Bryan Bros
Wesley Bryan er den ene bror i trick shot gruppen Bryan Bros, som bl.a. har lavet denne video sammen med Rory McIlroy. Wesley Bryan fik Web.com Tour kortet ved at blive nr. 9 på tourskolen til Web.com Tour.

Hans bror George, der er den anden del af Bryan Bros, går caddie for Wesley på Web.com Tour.

Chitimacha Louisiana Open presented by NACHER, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk