PopulærtLPGACeline Boutier vandt Maybank Championship på 9. omspilshul

Celine Boutier vandt Maybank Championship på 9. omspilshul

Celine Boutier vandt LPGA turneringen Maybank Championship, der blev spillet i Malaysia, efter 9 hullers omspil mod Atthaya Thitikul.

Emily K Pedersen var nr. 15 i -9 og Nanna Koerstz Madsen nr. 74 i +9 inden finalerunden. Emily afsluttede med en runde i -1, så hun blev nr. 20 i -10, mens Nanna blev nr. 69 i +5 efter en runde i -4.

Celine Boutier vandt sin sjette LPGA sejr

Inden finalerunden førte Rose Zhang i -18 foran Atthaya Thitikul og Jasmine Suwannapura i -17.

Med en runde i -8, som også var hendes score i anden runde, kom Celine Boutier bagfra og sluttede på en delt førsteplads i -21 sammen med Atthaya Thitikul, der var rundt i -4. De to skulle i omspil, og efter at have delt de første otte huller vandt Boutier på niende omspilshul!

Jasmine Suwannapura og Rose Zhang delte 3. pladsen i -19 foran Peiyun Chan i -18. Nelly Korda og Brooke M Henderson delte 6. pladsen i -17.

Det var 29-årige Celine Boutiers sjette LPGA sejr og den fjerde i år. Hendes tidligere sejre er ISPS Handa Vic Open 2019ShopRite LPGA Classic 2021 samt LPGA Drive On Championship 2023, Amundi Evian Championship 2023, FREED GROUP Women’s Scottish Open der tæller til både LPGA og LET og nu Maybank Championship.

Hun har vundet fem gange på LET og udover Evian og Scottish Open i år er det Sanya Ladies Open 2017Australian Ladies Classic 2018 og Lacoste Ladies Open de France 2021.

Maybank Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk