PopulærtLPGACeline Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier vandt LPGA Drive On Championship

Celine Boutier fra Frankrig vandt LPGA Drive On Championship, hvor Emily K Pedersen blev bedste dansker.

Efter anden runde var Emily K Pedersen med helt fremme på en . plads i -9, men hun faldt tilbage til en 39. plads efter par i tredje runde. Med -5 i finalerunden bragede hun frem igen, og sluttede som nr. 16 i -14.

Nanna Koerstz Madsen begyndte finaledagen som nr. 19 i -12, men efter en runde i +2 blev hun nr. 48 i -10.

Celine Boutier vandt

Celine Boutier førte i -16 foran Hae Ran Ryu, Alison Lee og Moriya Jutanugarn i -15 inden finalerunden.

Med en runde i -7 kom Georgia Hall bagfra og sluttede i -20 sammen med Celine Boutier, så de to skulle i omspil. Det vandt Celine Boutier med en birdie på første omspilshul.

Ayaka Furue blev nr. 3 i -19 foran Narin An i -18, mens Ally Ewing og Jin Young Ko delte 5. pladsen i -17.

Tre sejre på LPGA og tre på LET

Det var 29-årige Celine Boutiers tredje LPGA sejr, da hun også vandt ISPS Handa Vic Open 2019 og ShopRite LPGA Classic 2021. Hun har også vundet tre gange på LET med sejre i Sanya Ladies Open 2017, Australian Ladies Classic 2018 og Lacoste Ladies Open de France 2021.

LPGA Drive On Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Dobbelt dansk til start i Canadian Open

Både Nicolai Højgaard og Thorbjørn Olesen er taget nordpå til Canada for at spille med i Canadian Open, og danskerne er med i et...

Frafalder alle anklager mod Scheffler – en misforståelse

Alle anklager er frafaldet mod verdensetteren Scottie Scheffler, der blev anholdt inden anden runde af US PGA Championship, og man bekræfter Schefflers forklaring om,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk