PopulærtLadies European TourBoutier vandt igen - Nicole med i AIG Women's Open efter 6....

Boutier vandt igen – Nicole med i AIG Women’s Open efter 6. plads

Celine Boutier, der blev majorvinder i sidste uge, vandt FREED GROUP Women’s Scottish Open, som var tællende til både LET og LPGA. Nicole Broch Estrup blev nr. 6 og har kvalificeret sig til den kommende uges AIG Women’s Open.

Nicole Broch Estrup var nr. 5 i -8 inden finalerunden, som hun gik i -2, hvilket gav hende en flot 6. plads i -10 på Dundonald Links.

Emily K Pedersen begyndte finaledagen som nr. 60 i +4, og med en runde i -1 sluttede hun som nr. 55 i +3. Nanna Koerstz Madsen missede cuttet.

Nicole kvalificerede sig til AIG Women’s Open

Der blev spillet om tre pladser i AIG Women’s Open, og de gik til Nicole Broch Estrup, Sarah Kemp og Arpichaya Yubol.

Nanna Koerstz Madsen er også kvalificeret til årets sidste major på Walton Heath fra på torsdag den 10. august. Smilla Sønderby står på deltagerlisten til mandagens Final Qualifying, som spilles på Hankley Common.

Nicole begyndte ugen med sin mand Kasper Broch Estrup som caddie, da han har fri fra sit faste caddie-job for Niklas Nørgaard på DP World Tour. Han vrikkede dog om på foden mod slutningen af første runde og blev erstattet af DGU direktøren Morten Backhausen.

I finalerunderne lånte hun Nanna Koerstz Madsens caddie Oscar Reventlow-Mourier.

Caddie Oscar Reventlow-Mourier og Nicole Broch Estrup under FREED GROUP Women’s Scottish Open 2023 – Foto: Mark Runnacles / LET
Celine Boutier vandt for anden uge i træk

Inden finalerunden førte Celine Boutier, der i sidste uge vandt sin første major i Amundi Evian Championship, i -13 foran Patty Tavatanakit og Maja Stark i -10, Madelene Sagström i -9 og så Nicole Broch Estrup på 5. pladsen i -8. Boutier blev nr. 2 i Scottish Open sidste år, hvor Ayaka Furue vandt.

Celine Boutier afsluttede med en runde i -2 og vandt i -15 foran Hyo Joo Kim i -13 og Ruoning Yin i -12, A Lim Kim og Maja Stark delte 4. pladsen i -11, mens Nicole Broch Estrup delte 6. pladsen  i -10 med Caroline Hedwall og Patty Tavatanakit.

Fem sejre på LPGA og LET

Det var 29-årige Celine Boutiers femte sejr på LPGA, da hun også vandt ISPS Handa Vic Open 2019ShopRite LPGA Classic 2021LPGA Drive On Championship 2023 samt nu Amundi Evian Championship og FREED GROUP Women’s Scottish Open der tæller til både LPGA og LET.

Hun har også vundet fem gange på LET og udover de to nye er det Sanya Ladies Open 2017Australian Ladies Classic 2018 og Lacoste Ladies Open de France 2021.

FREED GROUP Women’s Scottish Open, resultat
– alternativ på lpga.com

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk