Asian TourCarlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af leaderboardet.

Inden finalerunden delte de to LIV Golf spillere Louis Oosthuizen og Carlos Ortiz føringen i -12 foran fem spillere i -11.

Carlos Ortiz var bedst i finalerunden, for med en runde i -7 var han i -19 foran Louis Oosthuizen i -15 og Joaquin Niemann i -14.

Maverick Antcliff of Mito Pereira delte 4. pladsen i -13 foran Peter Uihlein i -12 på Al Mouj Golf, som fra 2018 – 20 var vært for Oman Open på DP World Tour.

Den forsvarende mester Takumi Kanaya delte 7. pladsen i -11 med Mingyu Cho og Matthew Wolff.

Dansk-amerikanske Trevor Simsby blev nr. 63 i +4.

International Series Oman, resultat

Louis Oosthuizen – Foto: Ian Walton / Asian Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk