Asian TourTakumi Kanaya vandt International Series Oman

Takumi Kanaya vandt International Series Oman

24-årige Takumi Kanaya fra Japan vandt International Series Oman, som var den første af årets LIV Golf finansierede International Series turneringer. Der var også en række LIV spillere i feltet.

Inden finalerunden af 2 mio. $ turneringen førte Takumi Kanaya i -9 foran Ryo Hisatsune i -8 på Al Mouj Golf, som fra 2018 – 20 var vært for Oman Open på DP World Tour. I den kommende uge spilles i Qatar, som også har skiftet DP World Tour ud med Asian Tour.

Takumi Kanaya afsluttede med en runde i -1 og vandt i -10 foran Berry Henson og Sadom Kaewkanjana i -6, mens Steve Lewton blev nr. 4 i -5. Joaquin Niemann og Sergio Garcia delte 6. pladsen i -3 foran bl.a. Andy Ogletree og Matt Jones på en 7. plads i -2.

Mito Pereira blev nr. 11 i -1, Jason Kokrak nr. 13 i par, Eugenio Chacarra nr. 24 i +2, Branden Grace nr. 30 i +3 og Graeme McDowell nr. 36 i +4. Dansk-amerikanske Trevor Simsby blev nr. 43 i +5.

Alvaro Ortiz, Peter Uihlein, Brooks Koepka, Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel missede cuttet.

Var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste i mere end et år

Takumi Kanaya var i 2021 fremme som nr. 49 på verdensranglisten, hvor han inden ugens sejr var nr. 169. Han har vundet tre turneringer på Japan Golf Tour herunder Dunlop Phoenix Tournament 2020 og senest Token Homemate Cup i april 2021.

Kanaya var nr. 1 på amatørernes verdensrangliste gennem mere end et år frem til oktober 2020, hvor han blev professionel.

International Series Oman, resultat

Sergio Garcia under International Series Oman 2023 – Foto: Paul Lakatos / Asian Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk