PopulærtDP World TourDarius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker.

Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan Gøth-Rasmussen nr. 59 i par og Rasmus Neergaard-Petersen nr. 64 i +1 på Muthaiga Golf Club i Nairobi.

Med en runde i -4 blev Jonathan Gøth-Rasmussen bedste dansker på en 42. plads i -2. Rasmus Neergaard-Petersen var rundt i -3 og blev nr. 56 i -2, mens Sebastian Friedrichsen gik +2 og sluttede som nr. 68 i +1.

John Axelsen og Søren Broholt Lind missede cuttet.

Darius van Driel vandt sin første sejr 

Inden finalerunden delte Manuel Elvira og Darius van Driel føringen i -10 foran tre spillere i -8.

Darius van Driel afsluttede med en runde i -4 og vandt i -14 foran Joe Dean og Nacho Elvira i -12. Manuel Elvira, der er lillebror til Nacho, begyndte dagen på den delte førsteplads, men blev delt nr. 3 i -11 sammmen med Matthew Jordan og Adrian Otaegui.

Ronald Rugumayo fra Uganda fik meget opmærksomhed, da han blev den første nogensinde fra Uganda, som klarede et cut på DP World Tour. Han klarede lige akkurat cuttet i par, og sluttede som nr. 71 og sidst i +2, hvilket også var hans score i finalerunden.

Det var 34-årige Darius van Driels første DP World Tour sejr i sin turnering nr. 112. Han var vundet to gange på Challenge Touren med sejre i Euram Bank Open 2018 og Rolex Trophy 2019.

Sponseret af OK

Som man kan se på kraven bærer Darius van Driel et OK logo, og det er et energiselskab med tankstationer som i Danmark. Det er dog OK i Holland han har en aftale med, og de har intet at gøre med OK i Danmark selvom de bruger samme logo!

OK navnet stammer fra det svenske firma Olie Konsumenterne, som ikke længere findes, og nu bruges samme logo af forskellige virksomheder der har nogle af de samme forretningsområder.

En speciel situation som de færreste sikkert kender, men det danske andelsselskab OK a.m.b.a. og det hollandsk ejede OK har heller ikke noget at gøre med det svenske OK. Og i 2012 blev Q8 Danmark A/S og OK-Q8 AB i Sverige slået sammen til OKQ8 Scandinavia, så på den måde driver en del af det svenske OK også Q8 stationer i Danmark, men det er en helt anden historie…

Magical Kenya Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk