PopulærtPGA TourNicolai Højgaard under par efter første runde på Riviera

Nicolai Højgaard under par efter første runde på Riviera

Nicolai Højgaard måtte kæmpe for det, men gik første runde af Genesis Invitational på Riviera CC i -1.

Nicolai missede mange fairways, men var alligevel -3 efter 11 huller inden han lavede en birdie og tre bogeys på de sidste 7 huller.

Nicolai Højgaard spillede i dagens første gruppe, og i skrivende stund er mange på banen, men en runde i -1 ser ud til at give en placering midt i feltet på blot 70 spillere.

Det er en Signature Event med en præmiesum på 20 mio. $. Men  selvom der blot er 70 spiller, så er der cut efter anden runde, så kun top-50 og alle indenfor 10 slag er med i weekenden.

I fredagens anden runde begynder Nicolai kl. 18:49 dansk tid. Igen i en to-bold i selskab med Chase Johnson, som er med på en invitation. Ham skrev vi om i onsdags.

discovery+ og Eurosport 2 sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

Genesis Invitational, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk