Nicole Broch Larsen blev nr. 24 i ISPS Handa Women’s Australian Open, men det kunne sagtens have været endnu bedre. En ærgerlig regelfejl kostede hende omkring 12.000 kr.

Hun lavede fire birdies og to dobbeltbogeys i finalerunden, men den ene dobbeltbogey burde være undgået:

– På hul 8 (par 3) slår jeg i greenbunker fra tee. I mit prøvesving kommer jeg af en eller anden grund til at ramme bolden og tror at jeg bare skal spille videre derfra, med det tællende som et ekstra slag. Så det gør jeg og får den op og i for min bogey, skriver Nicole Broch Larsen på sin Facebook side, og fortsætter:

– På 9 green, efter min birdie, bliver jeg fortalt at jeg skulle have genplaceret og derfor får et ekstra strafslag, hvilket ændrer min score til doublebogey på hul 8 istedet.

Nicole skriver også, at hun spillede sit bedste golf i ugen, men hun holede ikke nok putts. Efter finalerunden i par blev hun nr. 24 i -3.

.
.

Straffeslag kostede ca. 12.000 kr.
Uden straffeslag på 8. hul ville Nicole være blevet delt nr. 20. For 24. pladsen fik hun $ 12.770 svarende til ca. 85.000 kr.

Hvis hun i stedet var blevet delt nr. 20, havde hun tjent yderligere omkring kr. 12.000 i den pengestærke turnering, som var tællende til både LET og LPGA.

ISPS Handa Women’s Australian Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.