Epson TourTherese begyndte sæsonen med en 6. plads

Therese begyndte sæsonen med en 6. plads

Therese O’Hara (tidl. Kølbæk) fik en god start på året, da hun blev nr. 6 i sæsonens første Symetra Tour turnering. Stephanie Bertelsen blev nr. 47.

Therese var nr. 2 efter første runde og nr. 3 efter anden runde, så på den baggrund var 6. pladsen lidt ærgerlig, men en top-10 placering er alligevel en god start. Hun gik finalerunden i -1 efter tre birdies og to bogeys, hvilket gav en delt 6. plads i -7.

Stephanie Bertelsen spillede sin første turnering som professionel. Det er ofte svært, men hun gjorde det også fint med et klaret cut, og en 47. plads i +4. Hun to birdies og fire bogeys for en finalerunde i +2.

Rookie Erynne Lee vandt efter dagens bedste runde
Inden finalerunden delte Jessica Wallace og Madelene Sagstrom i -8, men Erynne Lee kom bagfra med dagens bedste runde i -7.

Rookien Erynne Lee vandt i -11 foran Jessica Wallace i -10, mens Jenny Coleman og Madelene Sagstrom delte 3. pladsen i -9.

Nelly Korda blev nr. 18
17-årige Nelly Korda spillede også sin første turnering som professionel, og hun blev nr. 18 i -2.

I efteråret vandt Nelly Korda Stage II af LPGA tourskolen. Derved fik hun et Symetra Kort, men hun var for ung til at spille den endelige Stage III, da man skal være fyldt 18 år for at få et LPGA  kort (medmindre man vinder en LPGA turnering).

Nelly Korda under PING Solheim Cup 2015
Nelly Korda under PING Solheim Cup 2015

Nelly Korda fylder 18 år i juli, og allerede som 14-årig trak hun overskrifter, da hun klarede cuttet i US Women’s Open 2013.

Hun er lillesøster til 22-årige Jessica Korda, som har vundet fire turneringer på LPGA.

Korda søstrene er døtre af den tjekkiske tennisspiller Petr Korda. Han vandt bl.a. Grand Slam turneringen Australian Open 1998, og var oppe som nr. 2 på verdensranglisten. I 1998 blev Petr Korda testet positiv for doping under Wimbledon, og han indstillede karrieren i 1999.

Top-10 på ranglisten kvalificerer sig til LPGA
Symetra Tour er niveauet lige under LPGA, og efter sæsonen får top-10 på ranglisten et kort til LPGA.

IOA Championship Presented by Morongo Casino Resort & Spa, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk