Asian TourDramatisk afslutning i Malaysia

Dramatisk afslutning i Malaysia

Soomin Lee lignede en vinder af Maybank Championship Malaysia, men det er svært at vinde med to dobbeltbogeys på de sidste 3 huller, og Marcus Fraser vandt sin tredje Europa Tour sejr.

Vi begynder med danskerne, og Lucas Bjerregaard lavede tre birdies og tre bogeys for en runde i par, hvilket gav en 24. plads i -6.

Søren Kjeldsen lavede to birdies og tre bogeys, så han sluttede som nr. 57 i +1.

To dobbeltbogeys kostede sejren
Efter tredje runde førte Soomin Lee førte med tre slag. Inden 16. hul af finalerunden var han -2 for runden, og to slag foran Marcus Fraser, der også spillede i førerbolden.

Soomin Lee
Soomin Lee

Lee lavede dog en dobbeltbogey på 16. hul, og de to var lige inden 18. hul. Her missede de begge greenen i andetslaget på det afsluttende par-4 hul, men Marcus Fraser formåede at redde sin par, efter et godt putt. Derimod lavede Lee Soomin Lee endnu en dobbeltbogey for en runde i +2.

Marcus Fraser gik -3, og vandt i -15. Soomin Lee delte 2. pladsen i -13 med Miguel Tabuena.

Julien Quesne og Jorge Campillo delte 4. pladsen i -12, Richard Bland og Pablo Larrazábal blev nr. 6 i -11 og Nathan Holman nr. 8 i -10.

Louis Oosthuizen blev nr. 12 i -8 og Danny Willet nr. 45 i -2.

Marcus Fraser har vundet i Danmark tilbage i 2003
Det var 37-årige Marcus Frasers tredje Europa Tour sejr. Han vandt BMW Russian Open 2003 og Ballantine’s Championship 2010, så der har været en del år mellem sejrene.

Tilbage i 2003 vandt Marcus Fraser den danske Challenge Tour turnering Nykredit Danish Open, som blev spillet i Gilleleje Golfklub det år.

Én 2. og 3. plads for Soomin Lee
Selvom 22-årige Soomin Lee forståeligt nok vil være meget skuffet over sin afslutning, så imponerede han endnu engang på Europa Touren.

I november blev Lee nr. 3 i UBS Hong Kong Open, hvilket var hans debut på Europa Touren. I sine to turneringer har han opnået en 2. og en 3. plads.

Sydkoreanske Lee blev professionel i 2014, og har siden primært spillet i Korea, hvor han vandt Gunsan CC Open 2015, samt på Asian Tour. Inden ugens turnering var han nr. 221 på verdensranglisten.

Maybank Championship Malaysia, resultat

Miguel Tabuena
Miguel Tabuena

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk