PopulærtPGA TourSmal føring til Bubba i Northern Trust Open

Smal føring til Bubba i Northern Trust Open

Bubba Watson fører med en enkelt slag inden finalerunden af Northern Trust Open, hvor flere af de største navne er med helt i toppen.

Bubba, der vandt turneringen i 2014, gik tredje runde i -4, og fører i -12 foran Jason Kokrak, Chez Reavie og Dustin Johnson i -11.

McIlroy og Scott er blot to slag efter Bubba
Kevin Chappell, K.J. Choi, Rory McIlroy, Adam Scott og Marc Leishman deler 5. pladsen i -10, mens Hideki Matsuyama og Troy Merritt deler 10. pladsen i -9.

Justin Rose er delt nr. 14 i -7. Hele 17 spillere er indenfor fem slag af Bubba Watson, så der venter en spændende finalerunde.

C More sender direkte, og ugens sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

Northern Trust Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk