PopulærtPGA TourSmal føring til Bubba i Northern Trust Open

Smal føring til Bubba i Northern Trust Open

Bubba Watson fører med en enkelt slag inden finalerunden af Northern Trust Open, hvor flere af de største navne er med helt i toppen.

Bubba, der vandt turneringen i 2014, gik tredje runde i -4, og fører i -12 foran Jason Kokrak, Chez Reavie og Dustin Johnson i -11.

McIlroy og Scott er blot to slag efter Bubba
Kevin Chappell, K.J. Choi, Rory McIlroy, Adam Scott og Marc Leishman deler 5. pladsen i -10, mens Hideki Matsuyama og Troy Merritt deler 10. pladsen i -9.

Justin Rose er delt nr. 14 i -7. Hele 17 spillere er indenfor fem slag af Bubba Watson, så der venter en spændende finalerunde.

C More sender direkte, og ugens sendetider kan ses på www.19hul.dk/tv.

Northern Trust Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk