Anden runde af Abu Dhabi HSBC Golf Championship blev færdigspillet lørdag morgen, da tæt tåge forsinkede starten fredag.

Lørdag blev spillet også forsinket af tåge, men nu er alle i klubhuset, og man er klar til finalerunderne.

Fredag nåede Thomas Bjørn at spille 11 huller i -3, og det endte med en runde i -3, så han er på en delt 4. plads i -7. I tredje runde skal Bjørn spille sammen med Rickie Fowler og Peter Hanson, og deres starttid er kl. 12:05 dansk tid.

Søren Kjeldsen er nr. 32 i -3 mens Thorbjørn Olesen og Morten Ørum Madsen er nr . 56 i -1.

Som ventet var Lucas Bjerregaards samlede score i par ikke nok til at klare cuttet, så han slutter som nr. 74 i par. Efter en dårlig start lavede Lucas ellers otte birdies, men med en afsluttende bogey sluttede han ét slag fra cutgrænsen.

.
.

Sullivan foran McIlroy
Andy Sullivan fører i -10 foran Rory McIlroy og amatøren Bryson DeChambeau i -8.

Bjørn deler 4. pladsen med Joost Luiten, Rafa Cabrera-Bello, David Howell, Henrik Stenson, Byeong Hun An og Robert Rock.

Rickie Fowler og Martin Kaymer er nr. 11 i -6, Branden Grace nr. 25 i -4 og Jordan Spieth nr. 32 i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte frem til spilet indstilles og hvis man når at indhente det tabte er det søndag fra kl. 9:30 – 14, men sendetiderne kan blive ændret.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Klubhus_abudhabi16-302401

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.