PopulærtDP World TourBjørn er nr. 4 inden finalerunderne

Bjørn er nr. 4 inden finalerunderne

Anden runde af Abu Dhabi HSBC Golf Championship blev færdigspillet lørdag morgen, da tæt tåge forsinkede starten fredag.

Lørdag blev spillet også forsinket af tåge, men nu er alle i klubhuset, og man er klar til finalerunderne.

Fredag nåede Thomas Bjørn at spille 11 huller i -3, og det endte med en runde i -3, så han er på en delt 4. plads i -7. I tredje runde skal Bjørn spille sammen med Rickie Fowler og Peter Hanson, og deres starttid er kl. 12:05 dansk tid.

Søren Kjeldsen er nr. 32 i -3 mens Thorbjørn Olesen og Morten Ørum Madsen er nr . 56 i -1.

Som ventet var Lucas Bjerregaards samlede score i par ikke nok til at klare cuttet, så han slutter som nr. 74 i par. Efter en dårlig start lavede Lucas ellers otte birdies, men med en afsluttende bogey sluttede han ét slag fra cutgrænsen.

Sullivan foran McIlroy
Andy Sullivan fører i -10 foran Rory McIlroy og amatøren Bryson DeChambeau i -8.

Bjørn deler 4. pladsen med Joost Luiten, Rafa Cabrera-Bello, David Howell, Henrik Stenson, Byeong Hun An og Robert Rock.

Rickie Fowler og Martin Kaymer er nr. 11 i -6, Branden Grace nr. 25 i -4 og Jordan Spieth nr. 32 i -3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte frem til spilet indstilles og hvis man når at indhente det tabte er det søndag fra kl. 9:30 – 14, men sendetiderne kan blive ændret.

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, leaderboard

Klubhus_abudhabi16-302401

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Cara Gorlei vandt Jabra Ladies Classic

28-årige Cara Gorlei fra Sydafrika vandt sin første professionelle sejr i Jabra Ladies Classic på den sydafrikanske Sunshine Ladies Tour. Linette Holmslykke begyndte finaledagen på...

Reglerne for cuttet i Masters 2024

Op til Masters 2020 blev cut-reglen ændret, så det er top-50 og lige, der klarer cuttet efter anden runde. Den såkaldte ti-slagsregel er afskaffet. Fra...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk