PGA Tour ChampionsLanger bruger lang putter trods forbud

Langer bruger lang putter trods forbud

Duffy Waldorf fører med et enkelt slag foran tre spillere inden finalerunden af Mitsubishi Electric Championship at Hualalai, hvor Bernhard Langer fortsat bruger sin lange putter på trods af forbuddet om forankring.

Sæsonens første Champions Tour turnering spilles over tre runder, og efter en anden runde i -7 fører Waldorf i -12 foran Tom Lehman, Davis Love III og Tom Pernice Jr. i -11.

Tom Watson, Olin Browne og Joe Durant deler 5. pladsen i -10. Vijay Singh og den forsvarende mester Miguel Angel Jiménez er blandt spillerne på en delt 11. plads i -8.

Langer med en lang putter
Bernhard Langer – der fortsat bruger en lang putter – er ét slag længere tilbage som nr. 15 i -7.

Langer forankrer fortsat putteren under sine prøveputts, men tager så armen væk fra kroppen når han skal putte, og indtil videre fungerer det for ham.

Han har dog ikke endeligt besluttet sig for, om han skal fortsætte med en lang putter, men det er svært at skifte, når man som Bernhard Langer har brugt en lang putter i 19 år.

C More Golf sender finalerunden direkte natten til søndag fra kl. 01 – 04.

Mitsubishi Electric Championship at Hualalai, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Julehistorier fra Caribien (4)

Den bæredygtige julekalender er i år et genoptryk af Rejseoplevelser fra De Franske Antiller i 2019. -- oOo -- Helt ærligt, hvem gider at ligge hele...

USA vandt den første udgave af World Champions Cup

Team USA vandt den første udgave af World Champions Cup, der var en slags kombination af Ryder Cup og Presidents Cup for seniorer. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk