PopulærtPGA TourDufner fører med ét slag på PGA Tour

Dufner fører med ét slag på PGA Tour

Jason Dufner overtog føringen i CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation på PGA Tour, som spilles på tre baner, så der er cut efter lørdagens runde.

De tre baner er PGA West TPC Stadium Course (SC), PGA West Tournament Course (TC) og La Quinta CC (LQ), så scores kan ikke direkte sammenlignes.

Men halvvejs fører Jason Dufner (SC) i -15 efter blot 22 putts og en runde i -7, foran Jamie Lovemark (TC) der er i -14 efter to runder i -7.

Adam Hadwin (LQ), Jason Gore (TC), Andrew Loupe (SC), Anirban Lahiri (TC) og Bill Haas (TC) deler 3. pladsen i -12. Haas er forsvarende mester, og kan vinde for tredje gang, da han også vandt i 2010.

Phil Mickelson (TC) er ét slag længere tilbage på en delt 8. plads i -11.

C More Golf sender direkte lørdag og søndag fra kl. 21 – 01.

CareerBuilder Challenge in partnership with the Clinton Foundation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk