PopulærtPGA TourDe bedste havde det svært på Torrey Pines

De bedste havde det svært på Torrey Pines

Farmers Insurance Open spilles på Torrey Pines, og de første to dage spilles skiftevis på North (NC) og South Course (SC), inden finalerunderne spilles på den sværere South Course.

Der er et stærkt felt i turneringen med Jason Day, Rickie Fowler, Justin Rose, Dustin Johnson og Patrick Reed fra top-10 på verdensranglisten, men ingen af dem er med helt i toppen efter første runde.

Scott Brown og Andrew Loupe deler føringen i -6 foran Billy Horschel, Patton Kizzire, Tom Hoge, Rob Oppenheim og Harold Varner III i -5. Af de nævnte var Scott Brown den eneste, som spillede South Course.

Hideki Matsuyama (spillede NC) er nr. 8 i -4, Patrick Reed (NC) og Phil Mickelson (SC) er nr. 15 i -3, mens Dustin Johnson (SC) er nr. 34 i -2 og Justin Rose (SC) er nr. 54 i -1.

Den forsvarende mester Jason Day (NC) er plaget af influenza lignende sygdom, så han deltog ikke i onsdagens Pro-Am. Han kæmpede sig rundt i par, hvilket placerer ham som nr. 76.

Rickie Fowler (NC), der vandt i Abu Dhabi i sidste uge, er nr. 90 i +1. Lidt overraskende er Anirban Lahiri (SC) nr. 155 og sidst i +8.

C More Golf sender direkte fredag fra kl. 21 – 01, og fra kl. 18 – 21 kan man se Featured groups / holes. Lørdag sendes der direkte fra kl. 19 – 00, og søndag er det fra kl. 19 – 00:30.

Farmers Insurance Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk