Korn Ferry TourDårlig sæsonstart af Cappelen på Web.com Tour

Dårlig sæsonstart af Cappelen på Web.com Tour

Sebastian Cappelen mistede sit fulde Web.com Tour kort sidste sæson, men som vinder indenfor de seneste år, så har en kategori 22, som giver adgang til nogle turneringer.

I juni 2014 vandt han Air Capital Classic i sin professionelle debut, og var samme år meget tæt på at kvalificere sig til PGA Tour. Cappelen blev nr. 26 på pengelisten i 2014, hvor top-25 fik kortet til PGA Tour. Sidste år var et mere skuffende år, og som nr. 78 på pengelisten var Cappelen ikke blandt top-75, som kvalificerede sig til Web.com Tour Finals, og han mistede sit fulde kort.

Cappelen skal spille sig op for at klare cuttet
Cappelen er med i Web.com Tourens sæsonpremieren i Panama, men fik ikke den bedste start. En runde i +3 placerer ham som nr. 105, og det kan ændre sig lidt, da alle ikke nåede at færdigspille første runde.

John Merrick og Martin Flores deler føringen i -5 foran Brad Fritsch, Steven Alker, Curtis Thompson, Keith Mitchell, Andrew Svoboda, Jason Allred og Len Mattiace i -4.

Matthew Goggin er forsvarende mester, men han trak sig efter 9 huller med en skade i albuen.

I videoen ovenfor ses højdepunkter fra første runde på Panama GC.

Panama Claro Championship, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk