Asian TourSpieth har en del at indhente i Singapore

Spieth har en del at indhente i Singapore

Første runde af SMBC Singapore Open blev forsinket af torden, og nu er anden runde også forsinket, så 78 spillere skal tidligt op lørdag morgen.

Jordan Spieth nåede blot at spille 6 huller af anden runde i par, og verdensetteren er delt nr. 6 i -4.

Sydkoreanske Younghan Song gik anden runde i -8, og fører i -9 foran Shintaro Kobayashi -7 med en runde i -2. Byeong Hun An er ligeledes i -7, da han er -3 efter 7 huller af anden runde.

Efter første runde førte Keith Horne i -5, og han er på en delt 4. plads i -5, da han er i par efter 2 huller.

Darren Clarke er i par efter 6 huller, og som nr. 90 i +3 kan han spille sig indenfor cutgrænsen, der pt. er på +1. Derimod er Jamie Donaldson ude, for efter +6 i anden runde er han pt. nr. 131 i +7.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte lørdag og søndag morgen fra kl. 05 – 09.

SMBC Singapore Open, leaderboard

Younghan Song
Younghan Song

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk