PopulærtDP World TourWillett fører foran McIlroy - flot start af Kjeldsen på K Club

Willett fører foran McIlroy – flot start af Kjeldsen på K Club

Søren Kjeldsen fik en god start på Irish Open, hvor han er forsvarende mester. Kjeldsen vandt på Royal County Down GC sidste år, mens der spilles på The K Club i år. Masters vinderen Danny Willet fører foran Rory McIlroy.

Søren Kjeldsen
Søren Kjeldsen

Med en eagle på 18. hul gik Kjeldsen første runde i -3, hvilket giver ham en delt 5. plads.

Thorbjørn Olesen er næstbedste dansker på en 31. plads i par, mens Jeff Winther er nr. 52 i +1. Thorbjørn var -3 efter 7 huller og helt fremme i toppen, men faldt tilbage med tre bogeys på bag-ni.

Joachim B Hansen fik en meget dårlig start fra 10. hul med fem bogeys i træk! Derfra fik han kæmpet sig tilbage, så han er nr. 77 i +2. Søren Hansen og Morten Ørum Madsen deler 93. pladsen i +3.

Thomas Bjørn er tilbage efter endnu en skadepause. Han skulle have spillet de to turneringer i Kina, men efter problemer med ryggen, har han ikke spillet siden Open de España for en måned siden. Bjørn fik en dårlig start med en runde i +6, der giver ham en 142. plads sammen med bl.a. Lucas Bjerregaard.

Danny Willett er to slag foran Rory McIlroy
Ugen før Masters blev Danny Willett far for første gang, så han holdt en turneringspause frem til sidste uges Players Championship, hvor han missede cuttet.

At han har haft en lang pause kunne man ikke se på spillet i første runde. Willett lavede otte birdies og en enkelt bogey for en runde i -7. Han fører med to slag foran værten Rory McIlroy, der er alene på andenpladsen i -5.

Callum Shinkwin og Jaco Van Zyl deler 3. pladsen i -4, mens Kjeldsen deler 5. pladsen i -3 med Brett Rumford, Ross Fisher og Martin Kaymer.

Shane Lowry og Graeme McDowell er nr. 17 i -1, Rafa Cabrera Bello og Lee Westwood er nr. 37 i par mens Russell Knox, Andy Sullivan, Joost Luiten og Jeunghun Wang deler 93. pladsen i +3.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv. Se starttider for anden runde i denne artikel.

Dubai Duty Free Irish Open Hosted by Rory Foundation, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk