MoreGolf Mastercard TourSeks danskere i top-20 på Nordea Tour

Seks danskere i top-20 på Nordea Tour

Efter turneringer i Spanien, Thailand og Tyskland er den svenske Nordea Tour kommet hjem til årets første turnering i Sverige.

26 danskere er med i Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open, og af dem fik Christian Skjøth den bedste start med en runde i -4, der placerer ham på en delt 6. plads.

Benjamin Henry Poke (billedet) og Mark Flindt Haastrup deler 13. pladsen i -3. Patrick Rasmussen, Nicolaj Norman Hansen og Rasmus Hjelm Nielsen er ét slag længere tilbage på en 19. plads i -2.

Svenskerne Alexander Wennstam, Björn Hellgren og Tobias Rosendahl deler føringen i -6.

C More Golf sender finalerunden direkte
Finalerundens afslutning sendes direkte på C More Golf via Cmore.dk og Apps lørdag fra kl. 13:15. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk