Cutter & Buck TourSeks danskere i top-20 på Nordea Tour

Seks danskere i top-20 på Nordea Tour

Efter turneringer i Spanien, Thailand og Tyskland er den svenske Nordea Tour kommet hjem til årets første turnering i Sverige.

26 danskere er med i Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open, og af dem fik Christian Skjøth den bedste start med en runde i -4, der placerer ham på en delt 6. plads.

Benjamin Henry Poke (billedet) og Mark Flindt Haastrup deler 13. pladsen i -3. Patrick Rasmussen, Nicolaj Norman Hansen og Rasmus Hjelm Nielsen er ét slag længere tilbage på en 19. plads i -2.

Svenskerne Alexander Wennstam, Björn Hellgren og Tobias Rosendahl deler føringen i -6.

C More Golf sender finalerunden direkte
Finalerundens afslutning sendes direkte på C More Golf via Cmore.dk og Apps lørdag fra kl. 13:15. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk