Cutter & Buck TourSeks danskere i top-20 på Nordea Tour

Seks danskere i top-20 på Nordea Tour

Efter turneringer i Spanien, Thailand og Tyskland er den svenske Nordea Tour kommet hjem til årets første turnering i Sverige.

26 danskere er med i Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open, og af dem fik Christian Skjøth den bedste start med en runde i -4, der placerer ham på en delt 6. plads.

Benjamin Henry Poke (billedet) og Mark Flindt Haastrup deler 13. pladsen i -3. Patrick Rasmussen, Nicolaj Norman Hansen og Rasmus Hjelm Nielsen er ét slag længere tilbage på en 19. plads i -2.

Svenskerne Alexander Wennstam, Björn Hellgren og Tobias Rosendahl deler føringen i -6.

C More Golf sender finalerunden direkte
Finalerundens afslutning sendes direkte på C More Golf via Cmore.dk og Apps lørdag fra kl. 13:15. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Stora Hotellet Bryggan Fjällbacka Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reglerne for cuttet i The Open

Cut-reglen i The Open er ganske simpel, da det er top-70 og lige efter anden runde, som klarer cuttet til weekendens finalerunder. Man medtæller...

Hvad var det for en forestilling, Robert Macintyre?

Det var en højst besynderlig forestilling Macintyre og hans caddie leverede på 16.hul under Genesis Open i Skotland, da det lykkes Macintyre at få...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk