AnbefaletWillett er blevet medlem af PGA Tour

Willett er blevet medlem af PGA Tour

Masters vinderen Danny Willett er blevet medlem af PGA Tour. Noget han ellers takkede nej til i efteråret.

Da Masters som bekendt er en major, kan 28-årige Danny Willett være medlem af PGA Tour i fem år frem til og med 2020-21 sæsonen.

Direkte ind som nr. 27 på FedExCup ranglisten
De 600 FedExCup point fra sejren i Masters tæller med tilbagevirkende kraft, ligesom 44 point fra en 22. plads i Valspar Championship også tæller. Det placerer ham som nr. 27 på FedExCup ranglisten.

Willett er reelt sikker på at holde sin plads i top-125 på FedExCup ranglisten. Han kan således deltage i FedExCup slutspillet på PGA Tour.

Danny Willett
Danny Willett

Takkede nej til PGA Tour i efteråret
Efter bl.a. en 3. plads i WGC – Cadillac Match Play og en 6. plads i The Open sidste år, kunne Danny Willett allerede være medlem af PGA Tour.

Sidste sæson tjente han nok penge og point til at slutte i top-125 på PGA Tour ranglisterne, hvilket giver mulighed for medlemskab. Han takkede dog nej til et medlemskab for at fokusere på Europa Touren.

Dengang ville han fokusere på Europa Touren, og vinde flere turneringer, inden han evt. ville være medlem af PGA Tour.

Den nybagte far holder en turneringspause
Ugen før Masters blev Danny Willett far til sønnen Zachariah, og han holder en velfortjent turneringspause.

Willett har netop bekræftet, at han deltager i Dubai Duty Free Irish Open hosted by the Rory Foundation fra den 19. maj samt BMW PGA Championship ugen efter, og det bliver formentligt hans næste turneringer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

Reglerne for cuttet i US PGA Championship

Reglerne for cuttet er ikke det samme i alle professionelle turneringer, og heller ikke i de fire majors. I US PGA Championship er det top-70...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk