Korn Ferry TourWesley Bryan vandt igen og er tæt på PGA Tour kortet

Wesley Bryan vandt igen og er tæt på PGA Tour kortet

Wesley Bryan vandt sin anden Web.com Tour turnering i år, og er godt på vej mod et PGA Tour kort. Vinder han igen, får han PGA Tour kortet med det samme.

Bryan, der er en del af trick shot duoen Bryan Bros, vandt Chitimacha Louisiana Open i marts. Med en finalerunde i -5 vandt han El Bosque Mexico Championship i -19 foran Richy Werenski og Brad Fritsch i -15.

Cappelen blev nr. 58
Sebastian Cappelen gik finalerunden i -2, så han rykkede lidt frem til en 58. plads i par.

Wesley Bryan ligger til at slutte i top-25 på Web.com Tour ranglisten, som får et PGA Tour kort efter sæsonen. Han kan dog også få kortet tidligere end det, da man får PGA Tour kortet med det samme, hvis man vinder tre Web.com Tour turneringer i samme sæson.

El Bosque Mexico Championship presented by Innova, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Danish Golf Championship på Great Northern i 2026

Når DP World Tour-turneringen, Danish Golf Championship, i sensommeren 2026 afvikler sin tredje udgave, bliver det på Great Northern i Kerteminde. Det ambitiøse anlæg...

Emily Pedersen er klar til at forsvare Europas farver i Solheim Cup

De bedste kvinder fra Europa og USA mødes for 18. gang i den prestigefyldte Solheim Cup, og discovery+ og Eurosport er med hele vejen...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk