Korn Ferry TourWesley Bryan vandt igen og er tæt på PGA Tour kortet

Wesley Bryan vandt igen og er tæt på PGA Tour kortet

Wesley Bryan vandt sin anden Web.com Tour turnering i år, og er godt på vej mod et PGA Tour kort. Vinder han igen, får han PGA Tour kortet med det samme.

Bryan, der er en del af trick shot duoen Bryan Bros, vandt Chitimacha Louisiana Open i marts. Med en finalerunde i -5 vandt han El Bosque Mexico Championship i -19 foran Richy Werenski og Brad Fritsch i -15.

Cappelen blev nr. 58
Sebastian Cappelen gik finalerunden i -2, så han rykkede lidt frem til en 58. plads i par.

Wesley Bryan ligger til at slutte i top-25 på Web.com Tour ranglisten, som får et PGA Tour kort efter sæsonen. Han kan dog også få kortet tidligere end det, da man får PGA Tour kortet med det samme, hvis man vinder tre Web.com Tour turneringer i samme sæson.

El Bosque Mexico Championship presented by Innova, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk