AnbefaletSebastian Cappelen spiller Made in Denmark

Sebastian Cappelen spiller Made in Denmark

Sebastian Cappelen melder sig klar til Made in Denmark 2016.

Den 26 årige odenseaner er bosat og gift i USA hvor han i juni 2014 færdiggjorde han sin økonomi-uddannelse på University of Arkansas. Senere samme måned spillede han sin første turnering som professionel på Web.com touren (niveauet under PGA Tour), en turnering som han sensationelt vandt. Senere samme år glippede kortet til PGA Tour på allersidste hul.

Sebastian fik fornylig en flot 5. plads i Brasil Champions presented by Embrase og er lige nu nr. 26 på Web.com ranglisten, hvorfra de 25 bedste ved sæsonafslutningen kvalificerer sig til PGA Tour 2017.

“Det er rigtigt fedt at Sebastian har sagt ja til at komme hjem og spille Made in Denmark – han er uden tvivl et kæmpetalent og det bliver sjovt for både ham og os at have ham med i Himmerland” siger Flemming Astrup fra Made in Denmark.

Også Cappelen glæder sig til at deltage i Made in Denmark som han de seneste to år har fulgt fra TV skærmen. “En kæmpetak til Made in Denmark for at give mig chancen – jeg glæder mig helt vildt”

På Made in Denmarks hjemmeside er der en video med Sebastian Cappelen, hvor han takker for at få chancen.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

33-årig dobbelt LPGA major-vinder indstiller karrieren

33-årige So Yeon Ryu fra Sydkorea indstiller karrieren efter Chevron Championship, der er årets første LPGA major. Den tidligere verdensetter offentliggjorde det for nogle uger...

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk