PopulærtPGA TourHoffman vandt Valero Texas Open

Hoffman vandt Valero Texas Open

Med en afsluttende birdie vandt Charley Hoffman sin fjerde PGA Tour sejr i Valero Texas Open.

Hoffman gik finalerunden i -3, og vandt i -12 foran Patrick Reed i -11 og Chad Collins i -10.

Rickie Barnes førte efter tredje runde, men efter en finalerunde i +2, måtte han nøjes med en delt 4. plads i -9. Den delte han med Kevin Chappell, Ryan Palmer, Martin Piller og Billy Horschel.

Branden Grace blev nr. 9 i -8, mens J.B. Holmes og Luke Donald delte 13. pladsen i -7.

Har spillet med om sejren flere gange
Charley Hoffman har været med fremme flere gange de seneste måneder, men er faldet tilbage i weekenden. Hans bedste resultat i år har været en 11. plads i Valspar Championship.

39-årige Hoffman har vundet tre gange tidligere på PGA Tour. Hans første sejr var Bob Hope Chrysler Classic 2007, og derudover har han vundet Deutsche Bank Championship 2010 og OHL CLassic at Mayakoba 2014.

Valero Texas Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF

John Catlin vandt Saudi Open presented by PIF på Asian Tour. Der blev spillet om 1 mio. $ på Riyadh Golf Club, og turneringen...

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk