PopulærtDP World TourWang vandt Trophée Hassan II efter tre gode putts på 18.

Wang vandt Trophée Hassan II efter tre gode putts på 18.

Sydkoreanske Jeunghun Wang vandt sin første Europa Tour turnering i Trophée Hassan II, hvor Lasse Jensen sluttede i top-25.

Der faldt en del regn under finalerunden, som Lasse Jensen gik i +1. Unde de svære forhold rykkede Lasse 19 pladser frem til en 22. plads i +4.

Wang havde tre meget gode putts på 18. hul
I toppen af leaderboardet var der kamp om sejren, og en del spillere blandede sig i topstriden. Flere spillere var i front undervejs. I sidste ende delte Nacho Elvira og Jeunghun Wang føringen i -5, så de to måtte i omspil om sejren.

Omspillet blev spillet på 18. hul, som de to delte med birdies i første forsøg. På andet omspilshul holede Wang et 6 meter birdieputt for sejren.

Det var tredje gang i træk, at Wang holede et godt og vigtigt putt på 18. green. På sidste hul af finalerunden holede han et 5,5 meter birdieputt for at komme i ompsil.

På første omspilshul lignede Elvira en vinder, da han var på greenen i to slag, men Wang holede sit birdieputt fra 15 meter! Som beskrevet ovenfor holede Wang fra 6 meter på andet omspilshul.

Robert Rock og Clément Berardo delte 3. pladsen i -4 foran Nino Bertasio og Chris Hanson i -3.

Dean Burmester blev nr. 14 i +2, Andrew Johnson nr. 31 i +5 og Alexander Levy nr. 34 i +6.

Wang var nr. 133 på verdensranglisten inden sejren
20-årige Jeunghun Wang er nok ukendt for de fleste, men inden turneringen var han nr. 133 på verdensranglisten. I det lidt svage felt i Marokko var han den fjerde højest rangerede.

Han har primært spillet på Asian Tour, men har også gjort sig bemærket på Europa Touren, hvor han blev nr. 2 i Hero Indian Open, der blev vundet af S.S.P Chawrasia.

Sejren i Trophée Hassan II kom i hans Europa Tour turnering nr. 13.

Europa Touren og LET spiller på samme anlæg
Både Europa Touren og Ladies European Tour var i Marokko, hvor begge turneringer blev spillet på Royal Golf Dar Es Salam. Herrerne spillede Red Course, mens damerne spillede Blue Course.

Trophée Hassan II, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk