Sydkoreanske Jeunghun Wang vandt sin første Europa Tour turnering i Trophée Hassan II, hvor Lasse Jensen sluttede i top-25.

Der faldt en del regn under finalerunden, som Lasse Jensen gik i +1. Unde de svære forhold rykkede Lasse 19 pladser frem til en 22. plads i +4.

Wang havde tre meget gode putts på 18. hul
I toppen af leaderboardet var der kamp om sejren, og en del spillere blandede sig i topstriden. Flere spillere var i front undervejs. I sidste ende delte Nacho Elvira og Jeunghun Wang føringen i -5, så de to måtte i omspil om sejren.

Omspillet blev spillet på 18. hul, som de to delte med birdies i første forsøg. På andet omspilshul holede Wang et 6 meter birdieputt for sejren.

Det var tredje gang i træk, at Wang holede et godt og vigtigt putt på 18. green. På sidste hul af finalerunden holede han et 5,5 meter birdieputt for at komme i ompsil.

.
.

På første omspilshul lignede Elvira en vinder, da han var på greenen i to slag, men Wang holede sit birdieputt fra 15 meter! Som beskrevet ovenfor holede Wang fra 6 meter på andet omspilshul.

Robert Rock og Clément Berardo delte 3. pladsen i -4 foran Nino Bertasio og Chris Hanson i -3.

Dean Burmester blev nr. 14 i +2, Andrew Johnson nr. 31 i +5 og Alexander Levy nr. 34 i +6.

Wang var nr. 133 på verdensranglisten inden sejren
20-årige Jeunghun Wang er nok ukendt for de fleste, men inden turneringen var han nr. 133 på verdensranglisten. I det lidt svage felt i Marokko var han den fjerde højest rangerede.

Han har primært spillet på Asian Tour, men har også gjort sig bemærket på Europa Touren, hvor han blev nr. 2 i Hero Indian Open, der blev vundet af S.S.P Chawrasia.

Sejren i Trophée Hassan II kom i hans Europa Tour turnering nr. 13.

Europa Touren og LET spiller på samme anlæg
Både Europa Touren og Ladies European Tour var i Marokko, hvor begge turneringer blev spillet på Royal Golf Dar Es Salam. Herrerne spillede Red Course, mens damerne spillede Blue Course.

Trophée Hassan II, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.