PopulærtLadies European TourTo danskere i top-10 på LET i Marokko

To danskere i top-10 på LET i Marokko

Emily Kristine Pedersen blev nr. 5 og Nanna Koerstz Madsen nr. 9 i Lalla Meryem Cup, hvor der desværre var brug for regntøjet under finalerunden. Nuria Iturrios vandt efter forrygende finalerunde i -7,

Nanna Koerstz Madsen - Foto: Ladies European Tour
Nanna Koerstz Madsen – Foto: Ladies European Tour

Emily lavede én birdie og 17 pars for en runde i -1, så hun sluttede på en delt 5. plads i -1. Nanna havde tre birdies og fem bogeys på scorekortet. Hun blev nr. 9 i +2, hvilket også var hendes score for dagen.

Daisy Nielsen sluttede flot af med en runde i -1, så hun rykkede frem til en 21. plads i +5, som hun bl.a. delte med Nicole Borch Larsen, der gik finalerunden i +2. Malene Jørgensen blev nr. 48 i +11 efter en runde i +2.

Sikker sejr til Iturrios efter ugens bedste runde
Den 20-årige rookie Nuria Iturrios fra Spanien begyndte dagen på en delt 2. plads i -4. Med ugens bedste runde i -7 på den svære bane vandt hun en overbevisende sejr i -11.

Iturrios var hele seks slag bedre end Florentyna Parker, der havde ført de første dage. Med en finalerunde i +1 efter 17 pars og en afsluttende bogey måtte Parker dog nøjes med en 2. plads i -5.

Angel Yin blev nr. 3 i -4 og Noora Tamminen nr. 4 i -2.

Europa Touren og LET spillede på samme anlæg
Både Europa Touren og Ladies European Tour var i Marokko, hvor begge turneringer blev spillet på Royal Golf Dar Es Salam. Herrerne spillede Red Course, mens damerne spillede Blue Course.

Lalla Meryem Cup, resultat

Nuria Iturrios efter sejren i Lalla Meryem Cup 2016 - Foto: Ladies European Tour
Nuria Iturrios efter sejren i Lalla Meryem Cup 2016 – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Thomas Bjørn ser tilbage på Ryder Cup højdepunkter

Thomas Bjørn har fået genvalg som vicekaptajn til Ryder Cup 2025, og i den forbindelse har Ryder Cup Europe lavet videoen ovenfor. Her præsenteres Thomas...

Nu er Guy Kinnings direktør for European Tour Group

Den 2. april 2024 overtog Guy Kinnings jobbet som direktør for European Tour Group, som bl.a. står bag DP World Tour og Challenge Tour....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk