Asian TourSarit Suwannarut vandt Volvo China Open

Sarit Suwannarut vandt Volvo China Open

Sarit Suwannarut vandt Volvo China Open, der tidligere også var en DP World Tour turnering, men nu kun tæller til China Tour og Asian Tour som en International Series turnering.

Med en finalerunde i -8 på Hidden Grace GC vandt Sarit Suwannarut i -19 foran Taichi Kho og Chen Guxin i -13.

Den spanske LIV Golf spiller Euginio Chacarra blev nr. 4 i -12.

Andy Ogletree, der fører International Series ranglisten hvor vinderen kvalificerer sig til LIV Golf næste år, blev delt nr. 7 i -10 og Graeme McDowell nr. 13 i -7.

Det var 25-årige Sarit Suwannaruts anden sejr på Asian Tour, da han vandt BNI Indonesian Masters presented by TNE 2022.

En DP World Tour turnering fra 2004 – 2019

Mange husker sikkert Volvo China Open som en DP World Tour turnering. Det var det også fra 2004 – 2019, som var den hidtil seneste udgave tællende til en international tour. Pga. Covid-19 var den kun tællende til China Tour i 2020 og 2021, men den ikke blev spillet i 2022. Det skyldes helt eller delvist den massive investering som PIF og LIV Golf lavede i Asian Tour.

Det samme gælder næste uges Hong Kong Open, som fra 2001 – 2018 var tællende til DP World Tour, og man havde et samarbejde omkring den i 2019.

Volvo China Open, resultat

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

McIlroy afviser rygte om LIV: – Har aldrig fået tilbud, og bliver på PGA Tour resten af min karriere

En række medier har de seneste dage mere eller mindre ukritisk, og ofte uden kildehenvisninger, viderebragt rygter og sladder om kommende LIV Golf spillere...

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk