PopulærtDP World TourLucas blev nr. 3 i Volvo China Open

Lucas blev nr. 3 i Volvo China Open

Det lykkedes desværre ikke for Lucas Bjerregaard at vinde Volvo China Open, hvor han var på en delt førsteplads inden finalerunden.

Lucas lavede fire birdies og to bogeys for en runde i -2, så han sluttede på en delt 3. plads i -18 sammen med Richard Bland og Marcel Siem.

Kinesiske Haotong Li, der inden turneringen var nr. 237 på verdensranglisten, gik én af dagens bedste runder i -8 og vandt i -22 foran Felipe Aguilar i -19.

De to var lige mod slutningen, indtil Aguilar lavede en dobbeltbogey på 16. hul efter en tur i vandet og Li lavede en birdie på 17. hul.

Flot afslutning af Thorbjørn
Thorbjørn Olesen blev nr. 15 i -14 efter en runde i -5. Jeff Winther gik -2, og blev nr. 48 i -7.

To år i træk med vinder fra Kina
Sidste år vandt Ashun Wu, så det var andet år i træk, at Volvo China Open blev vundet af en kineser.

Haotong Li var på en delt førsteplads inden finalerunden sidste år, men sluttede på en 6. plads.

Volvo China Open, resultat

Haotong Li efter sejren i Volvo China Open 2016
Haotong Li efter sejren i Volvo China Open 2016

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (1)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Golfens pilgrimme tager nu ikke til...

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk