PopulærtDP World TourVideo gav straffeslag og et misset cut i Masters

Video gav straffeslag og et misset cut i Masters

Zach Johnson var to slag fra at klare cuttet i Masters. På 13. hul i anden runde fik han to straffeslag, og uden dem ville han have været med i weekenden.

Han gik første runde i par, men havde det svært i anden runde, hvor han var rundt i +8. Bl.a. efter en 8’er på par-5 hullet 13 inklusiv de to straffeslag, som han først fik efter runden.

Da Zach Johnson kom i klubhuset, troede han, at det var en runde i +6. Det viste sig siden at være nok til at klare cuttet efter 10-slags reglen, da Spieth fører i -4.

Inden han underskrev scorekortet, ville dommerne dog lige tale med ham om hans slag fra kanten af vandhazarden på 13. hul.

Zach Johnson, der vandt The Open sidste år, så en video af det sammen med caddien, og alle var enige om, at han med stor sandsynlighed rørte vandet i sit tilbagesving.

Det bemærkede Zach Johnson ikke på hullet, men man kan godt se det i videoen nedenfor. Dermed pådrog han sig de to straffeslag.

– Tak til dommerne
Selvom de to straffeslag medførte et misset cut, så var Zach Johnson på ingen måde bitter. På Twitter takker han ligefrem dommerne for at hjælpe ham til at skrive under på den korrekte score.

Masters sendes på TV3 Sport 1 og Viaplay.dk. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Masters, leaderboard (Masters.com)

Masters, leaderboard (alternativ på pgatour.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scheffler vandt Masters for anden gang – nedtur for Nicolai Højgaard

Scottie Scheffler vandt Masters 2024, hvor Nicolai Højgaard blev nr. 16 efter bl.a. en 7'er på par-3 hullet 12. Ærgerligt, men alligevel også en...

Se fantastiske slag der har defineret bag-ni under Masters

Det siges, at Masters afgøres på bag-ni om søndagen, og mod slutningen af den traditionsrige major på Augusta National er der ofte også en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk