RanglisterVerdensranglisterne, 16. oktober 2023

Verdensranglisterne, 16. oktober 2023

21-årige Tom Kim vandt for tredje gange på PGA Tour, og det sydkoreanske talent er nu fremme som n, 11 i verden. Der er fortsat tre danskere i top-100, hvor Nicolai Højgaard er bedst på en 83. plads. Hos kvinderne spillede man igen i Asien, men turneringen gav ikke de store ændringer.

Herrernes verdensrangliste

Matthieu Pavon vandt acciona Open de España presented by Madrid, og rykkede frem som nr. 115 fra en 195. plads i sidste uge. Marcus Helligkilde blev nr. 9, og rykkede 15 plads frem, så han nu er nr. 208 på verdensranglisten.

21-årige Tom Kim vandt sin tredje PGA Tour sejr i Shriners Children’s Open, og rykkede frem som nr. 11 i verden, hvilket er fem slag bedre end sidste uge. En 11. plads er hans hidtil bedste.

Nedenfor ses udvalgte spilleres placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2023.

Kvindernes verdensrangliste

Angel Yin vandt Buick LPGA Shanghai, der blev spillet for første gang siden 2019, og med sin første LPGA sejr rykkende hun 10 plader frem til en 25. plads på verdensranglisten.

Det var ugens eneste større turnering.

Nedenfor ses top-10 og danskernes placering på verdensranglisten. Tallet i parentes er placering i sidste uge / efterfulgt af placering den 1. januar 2021: