PopulærtLPGAAngel Yin vandt Covid-19 plagede Buick LPGA Shanghai

Angel Yin vandt Covid-19 plagede Buick LPGA Shanghai

Angel Yin vandt Buick LPGA Shanghai, der blev spillet for første gang siden 2019. De seneste tre år fra 2020 – 22 blev turneringen aflyst som følge af Covid-19 og rejserestriktioner. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Emily K Pedersen var eneste danske deltager, og hun var nr. 38 i -3 inden finalerunden. Den gik hun i -1, hvilket gav hende en 41. plads i -4.

Angel Yin vandt første LPGA sejr efter omspil

Angel Yin og Maja Stark delte føringen i -13 foran Pavarisa Yoktuan i -11 inden finalerunden.

Angel Yin gik finalerunden i -1 , og blev i -14 indhentet af Lilia Vu, der var rundt i -4. De to skulle i omspil, og det vandt Angel Yin som dermed fik revanche for tabt omspil til netop Lilia Vu i major turneringen Chevron Championship 2023.

Hye-Jin Choi, Esther Henseleit, Yu Liu, Ariya Jutanugarn og Pavarisa Yoktuan delte 3. pladsen i -13.

Maja Stark afsluttede med en runde i par, og faldt tilbage til en 8. plads i -12, og den delte hun med bl.a. Madelene Sagström.

Danielle Kang, der vandt de første to udgaver i 2018 og igen i 2019, blev nr. 17 i -9.

Det var 25-årige Angel Yins første sejr på LPGA, men hun har vundet åp LET med sejr i Omega Dubai Ladies Classic 2017. Selvom det var første LPGA sejr, så har hun har haft mange andre flotte resultater, og har spillet Solheim Cup tre gange i 2017, 2019 og 2023.

Buick LPGA Shanghai, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final

Sebastian Petersen vandt Sand Valley Spring Series Final by ECCO efter omspil mod to andre spillere. Bjørn La Cour Søborg blev bedste dansker på...

Herrer: Penge- og pointranglister, 15. april 2024

Scottie Scheffler vandt Masters, og har nu vundet tre af sine seneste fire turneringer. Han blev nr. 2 i den fjerde. Scheffler var i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk