PopulærtPGA TourTom Kim vandt Shriners Children’s Open for andet år i træk

Tom Kim vandt Shriners Children’s Open for andet år i træk

21-årige Tom Kim fra Sydkorea vandt sin tredje PGA Tour sejr i Shriners Children’s Open. Se højdepunkter fra finalerunden i videoen ovenfor.

Nicolai Højgaard blev nr. 56 i -6 efter en finalerunde i -1.

Med en runde i -5 forsvarede Tom Kim sin 2022 sejr, da han vandt i -20 foran Adam Hadwin i -19, mens Eric Cole, Alex Noren, J.T. Poston og Taylor Pendrith delte 3. pladsen i -18.

Ludvig Åberg blev nr. 13 i -16.

Det var som nævnt Tom Kims tredje PGA Tour sejr. Hans første sejr var Wyndham Championship 2022, som han ikke kunne forsvare i år pga. en skade, samt Shriners Children’s Open 2022.

Lexi Thompson missede cuttet

LPGA spilleren Lexi Thompson deltog i turneringen som den syvende kvinde der spiller i en regulær PGA Tour turnering. Hun kæmpede bravt, men i par efter runder i +2 og -2 var hun tre slag fra at klare cuttet.

Shriners Children’s Open, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

The One, The Open

Vi har også vist videoen ovenfor de seneste år, men bliver aldrig trætte af stemningen i den fantastiske pr-video om The Open. I videoen beskrives...

De sidste forberedelser – Inside The Open, onsdag

Onsdag er det tid for de sidste forberedelser inden det går løs, og  der er ikke Pro-Ams op til majors, så det er lidt...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk