PopulærtPGA TourNicolai Højgaard skal sikre PGA-kortet i Japan

Nicolai Højgaard skal sikre PGA-kortet i Japan

Nicolai Højgaard har fået en invitation til den lukrative turnering, ZOZO Championship, der spilles i denne uge i Japan. Turneringen spilles uden cut, og har deltagelse af en lang række PGA Tour-profiler.

Turneringen kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

Nicolai Højgaard er stort set sikker på at få sit kort til PGA Tour i 2024, og i denne uge kan han endegyldigt sikre sig spilleret til den amerikanske tour til den kommende sæson. Højgaard spiller med i ZOZO Championship, en turnering ud cut, så danskeren er sikret fire runders golf, og også sikret point til sin FedEx Cup-konto.

Danskeren bør have fået de nødvendige point til at sikre kortet, men denne uge, kan han altså forhåbentlig sætte flueben ved PGA-kortet.

Det er femte gang, at PGA TOUR er i Japan for at spille ZOZO Championship, og turneringen i Japan har i sin korte historie allerede nogle af de største spilleres navne på trofæet. Tiger Woods vandt premieren i 2019, Patrick Cantlay vandt i 2020, mens hjemmebanehelten, Hideki Matsuyama, vandt i 2021. Sidste år vandt Keegan Bradley, og amerikaneren er på plads for at forsvare sin titel.

Bradley, der er nummer 16 i verden, er en af seks spillere fra verdens top-30 til start. Hvor ogs Xander Schauffele, Collin Morikawa, Rickie Fowler og Sungjae Im er med. Højgaard får altså mulighed for at spille mod et par af de amerikanere han stod overfor til Ryder Cup.

Udover de amerikanske profiler er en formstærk Min Woo Lee. Australieren vandt i sidste uge på den asiatiske tour, og lige Nicolai Højgaard er han også meget tæt på at sikre sig fuldt kort til PGA Tour. Min Woo Lee mangler lidt mere end Højgaard, så der er også meget på spil for ham de kommende dage.

Discovery+ sender desuden fra Dominion Energy Charity Classic PGA TOUR Champions med Jim Furyk, Padraig Harrington, Miguel Angel Jimenez, Darren Clarke og Ernie Els i feltet. Fredag, lørdag og søndag sendes der direkte fra 20.00 til 23.00

ZOZO Championship kan følges på discovery+

  • Torsdag den 19.10.: 05.00 – 09.00
  • Fredag den 20.10.: 05.00 – 09.00
  • Lørdag den 21.10.: 05.00 – 09.00
  • Søndag den 22.10.: 05.00 – 09.00

Anders Sigdal kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk