OLUSA's fire OL spillere er ikke på Ryder Cup holdet

USA’s fire OL spillere er ikke på Ryder Cup holdet

USA har fire spillere med til OL, men ingen af dem ligger til at kvalificere sig til det amerikanske Ryder Cup hold. Kvalifikationen slutter den 28. august.

Efter afbud fra Dustin Johnson og Jordan Spieth, gik de fire OL pladser til Bubba Watson, Rickie Fowler, Patrick Reed og Matt Kuchar, som alle var i top-15 på verdensranglisten på kvalifikationsdatoen den 11. juli. Skulle holdene udtages i dag, ville Phil Mickelson skubbe Matt Kuchar ud af OL holdet.

Rickie Fowler var den eneste af de fire, som deltog i fredagens åbningsceremoni ved OL, da Bubba Watson, Patrick Reed og Matt Kuchar er med i Travelers Championship.

De otte som pt. ligger til at kvalificere sig til Ryder Cup er Dustin Johnson, Jordan Spieth, Phil Mickelson, Jimmy Walker, Brooks Koepka, Zach Johnson, J.B. Holmes og Brandt Snedeker.

De fire OL spillere ligger på de følgende pladser, da Bubba Watson er nr. 9, Patrick Reed er nr. 10, Matt Kuchar nr. 11 mens Rickie Fowler er nr. 12.

Fire Captain Picks
Den amerikanske Ryder Cup kvalifikation afsluttes med The Barclays den 28. august. OL tæller til verdensranglisten, men ikke i Ryder Cup kvalifikationen.

Kaptajn Davis Love III har fire Captain Picks, hvoraf han udpeger de tre den 11. september og den sidste den 25. september.

Bubba Watson under Ryder Cup 2014
Bubba Watson under Ryder Cup 2014

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk