CoronavirusUS Senior Women's Open 2020 er aflyst

US Senior Women’s Open 2020 er aflyst

US Senior Women’s Open 2020 er blevet aflyst som følge af coronavirus pandemien, så den tredje udgave af det forholdsvis nye mesterskab for spillere over 50 år bliver ikke spillet i år.

US Senior Women’s Open var planlagt til den 9. – 12. juli på Brooklawn Country Club i Connecticut, USA.

Herrernes US Senior Open er også blevet aflyst. Det er USGA, som arrangerer begge mesterskaber, og dels er det endnu uklart hvor længe coronavirus pandemien vil sætte en stopper for golfturneringer, og dels får man et travlt efterår med mange turneringer som skal nåes på kort tid.

US Open er flyttet fra juni til september, mens US Women’s Open er flyttet fra juni til december.

Laura Davies vandt den første udgave af US Senior Women’s Open i 2018, mens Helen Alfredsson vandt i 2019.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk