VelgørenhedSe Preben Elkjær spille mod Søren Kjeldsen for velgørenhed

Se Preben Elkjær spille mod Søren Kjeldsen for velgørenhed

Opdateret: Kjeldsen har brækket en tå, så det rykkes en uge til torsdag den 7. maj. Læs mere i denne artikel.

— oOo —

På torsdag den 30. april spiller Preben Elkjær mod Søren Kjeldsen i Santander Consumer Bank Challenge, som sendes direkte på Viaplay og TV3 Sport.

Over 9 huller på The Scandinavian spiller Elkjær og Kjeldsen om 60.000 kr. til velgørenhed, og det sendes direkte på Viaplay.dk og TV3 Sport fra kl. 18 – 20.

De to spiller om 5.000 kr. på hvert hul, og derudover kan de to fordele yderligere 15.000 kr. via små ekstra-konkurrencer undervejs.

Preben Elkjær, der spiller ud fra sit normale spillehcp., donerer sin eventuelle gevinst til Læger Uden Grænser, mens Søren Kjeldsen har valgt Børns Vilkår som modtager.

Fodboldikonet Preben Elkjær ser frem til matchen:

– Tanken om at skulle op mod én af Danmarks bedste golfspillere i historien vil nok gøre de fleste nervøse, men mon ikke Søren alligevel kan klare 9 huller mod mig? Nej, jeg har stor respekt for Søren både som menneske og som golfspiller, og jeg ser frem til en sjov og udfordrende oplevelse, hvor vi samtidig kan hjælpe nogen, der har brug for en håndsrækning, siger Preben Elkjær til tv3sport.dk.

Søren Kjeldsen ser også frem til at skulle spille mod Elkjær:

– Jeg glæder mig til at spille mod ét af mine største idoler fra min barndom; At få den oplevelse, mens vi på samme tid kan samle penge ind i en – for rigtig mange – svær tid, er fantastisk. Mon ham Elkjær er så cool i virkeligheden?, siger Søren Kjeldsen.

Santander Consumer Bank Challenge vises som nævnt på Viaplay.dk og TV3 Sport torsdag den 30. april fra kl. 18 – 20.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk