PopulærtDP World TourUnderlige og vidunderlige øjeblikke fra DP World Tour Championship 2023

Underlige og vidunderlige øjeblikke fra DP World Tour Championship 2023

DP World Tour har lavet en video med Underlige og vidunderlige øjeblikke fra DP World Tour Championship 2023, som blev vundet af Nicolai Højgaard.

En lidt blandet samling af højdepunkter, der begynder med Rory McIlroy som to gange var tæt på at slå i vandet på 18. hul. og Joost Luiten der prøvede at få sin bold ned fra et træ.

Der er også Viktor Hovland fra en bro, et-benede Juan Postigo Arce med en forrygende balance under G4D Tour finalen, som blev vundet af Mike Browne.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk