PopulærtDP World TourUnderlige og vidunderlige øjeblikke fra DP World Tour Championship 2023

Underlige og vidunderlige øjeblikke fra DP World Tour Championship 2023

DP World Tour har lavet en video med Underlige og vidunderlige øjeblikke fra DP World Tour Championship 2023, som blev vundet af Nicolai Højgaard.

En lidt blandet samling af højdepunkter, der begynder med Rory McIlroy som to gange var tæt på at slå i vandet på 18. hul. og Joost Luiten der prøvede at få sin bold ned fra et træ.

Der er også Viktor Hovland fra en bro, et-benede Juan Postigo Arce med en forrygende balance under G4D Tour finalen, som blev vundet af Mike Browne.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk