PopulærtDP World TourMcIlroy landede i tilskuers skød - råbte ikke "fore"!

McIlroy landede i tilskuers skød – råbte ikke “fore”!

Under første runde af DP World Tour Championship slog Rory McIlroy lidt skævt på par-3 hullet 13., og hans bold landede i en tilskuers skød.

Det er der vist blevet grint meget af på sociale medier, og episoden kan ses eller genses ovenfor. Men det er beskæmmende, at ingen råber “fore”, da det er helt tydeligt at bolden vil komme ud blandt publikum.

McIlroys bold ramte jorden én gang inden den landede i skødet på den unge dame. Der skete heldigvis ikke meget andet end at en dommer blev tilkaldt, og McIlroy droppede sin bold i lige linje under hvor bolden var kommet til hvile.

McIlroy, der er sikker på at vinde Race to Dubai ranglisten, gik første runde i -1, hvilket gav ham en delt 15. plads. Fire slag efter Nicolai Højgaard på en delt førsteplads.

V Sport Golf & Viaplay Total  sender direkte. Se ugens sendetider på 19hul.dk/tv.

DP World Tour Championship, leaderboard
– Live Race to Dubai stilling ift. turneringen

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Schauffele fører – Scheffler i top-5 efter dramatisk fredag

Anden runde af US PGA Championship blev forsinket, så 17 spillere mangler at færdigspille de sidste huller. Thorbjørn Olesen og Rasmus Højgaard er sikkert...

Scottie Scheffler anholdt inden anden runde af US PGA Ch’ship

Scottie Scheffler, der er nr. 1 på verdensranglisten, blev anholdt og lagt i håndjern tidligt fredag morgen på vej mod anden runde af US...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk