G4D TourMike Browne vandt G4D Tour @ DP World Tour Championship

Mike Browne vandt G4D Tour @ DP World Tour Championship

Mike Browne, der først begyndte at spille golf i 2014 efter en benamputation, vandt G4D Tour sæsonfinalen G4D Tour @ DP World Tour Championship, som blev spillet under DP World Tour sæsonfinalen. Begge turneringer spilles på samme bane, Jumeirah Golf Estates, Earth Course, men G4D Tour spiller dog fra andre teesteder, så banen var lidt kortere.

G4D Tour er for golfspillere med et handicap. Både amatører og professionelle kan være med, og det er elitegolf på et meget højt niveau. Ved den seneste turnering på Wentworth var der også en tidligere Ryder Cup spiller med fem PGA Tour sejre i feltet.

Turneringen skulle være spillet over 36 huller fredag og lørdag, men fredagens runde blev aflyst pga. dårligt vejr. Så man spillede kun 18 huller, og Mike Browne vandt i -1 foran verdensetteren Kipp Popert, Brendan Lawlor og Kurtis Barkley i +2.

Kipp Popert har vundet 8 ud af 16 turneringer

Det var afslutningen på den anden sæson på G4D Tour. Kipp Popert har vundet halvdelen af alle turneringerne, og så vandt han i øvrigt også US Adaptive Open 2023 og blev nr. 2 i The G4D Open 2023, der ikke tæller til G4D Tour.

Mike Browne begyndte først at spille golf i 2014

Mike Browne er tidligere professionel soldat. Under en træningsøvelse i England i 2011 brækkede han venstre ben. Det var ikke i sig selv alvorligt, men han fik en alvorlig infektion og efter nogle år med stærke smerter valgte han at få amputeret højre ben fra knæet og ned.

Det har han ikke fortrudt, men han havde mistet sit job og havde det efter eget udsagn svært. Han så en plakat for On Course Foundation, der er golf for veteraner, og blev bidt af golf der gav ham et socialt sammenhold og en meming med det hele. I tidligere interviews har han sagt, at golfsporten reddede hans liv.

Det var i 2014 han begyndte at spille golf, og blot to år senere valgte han at blive professionel!

Det var Mike Brownes anden G4D Tour sejr, da han også vandt G4D @ Horizon Irish Open 2022.

G4D Tour @ DP World Tour Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Lexi Thompson indstiller karrieren

29-årige Lexi Thompson har offentliggjort, at hun efter 2024 sæsonen indstiller karrieren som fuldtidsprofessionel. Det afslørede hun i en video på Instagram, som kan...

Herrer: Penge- og pointranglister, 27. maj 2024

Nacho Elvira vandt Soudal Open foran bl.a. Niklas Nørgaard, der havde et putt for at komme i omspil om sejren, men han kan glæde...

Sat op til succes

De fem nyeste artikler på 19hul.dk