PopulærtDP World TourTV-sendetider for Alfred Dunhill Links Championship, mandag

TV-sendetider for Alfred Dunhill Links Championship, mandag

Kraftig regn fortsætter med at forsinke Alfred Dunhill Links Championship, der spilles på Old Course St Andrews, Carnoustie Golf Links og Kingsbarns Golf Links i et Pro-Am format.

Da der ikke blev spillet lørdag besluttede man sig for en mandagsafslutning, men nu blev der heller ikke spillet søndag, så nu håber man at kunne gennemføre som 54 hullers turnering med afslutning mandag.

Planen er at spille 3. runde på St Andrews og Kingsbarns fra kl. 10 dansk tid (kl. 9 lokal tid) mandag med start fra 1. og 10. hul samt fra kl. 12:30 på Carnoustie som en gunstart.

Man er særligt udfordret med at gøre Carnoustie klar, men med en gunstart får man nogle flere timer. Mandag morgen kl. 8:30 (7:30 lokal tid) vil man dog tage stilling til, om det bliver muligt at spille på Caroustie. Hvis det vurderes, at der ikke kan spilles på Carnoustie, så vil man heller ikke spille på de to andre baner, og så er der en ny situation, hvor man næppe kan kåre en vinder, da deltagerne kun har spillet to af tre baner, så scores er ikke direkte sammenlignelige.

Hvis alt går efter planen sender V Sport Golf & Viaplay Total direkte fra kl. 12:30 – 18:00. Sendetider kan altid ses  på 19hul.dk/tv.

Alfred Dunhill Links Championship, leaderboard

Vandt på 18. fairway på Carnoustie – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk