PopulærtDP World TourLucas Vacarisas vandt Hopps Open de Provence

Lucas Vacarisas vandt Hopps Open de Provence

Lucas Vacarisas vandt den franske Challenge Tour turnering Hopps Open de Provence efter syv birdies i træk.

Seks danskere stillede til start, men Sebastian Friedrichsen var den eneste, som klarede cuttet. Han blev nr. 19 i -10 efter en runde i -4.

Nicolai Kristensen, Victor Bjørløw, Jeppe Kristian Andersen, Joachim B hansen og Lucas Bjerregaard missede cuttet.

Der blev spillet på den Seve Ballesteros designede Golf International de Pont Royal i Provence, som Kim Boje har besøgt og skrevet om. Det er i den anden del af En duft af vin og lavendler – Rejseoplevelser fra Provence, men vi anbefaler man begynder med den første artikel i serien.

Lucas Vacarisas vandt sin første sejr

I finalerunden lavede 25-årige Lucas Vacarisas syv birdies i træk fra 4. – 10. hul. Han var +2 på de sidste 8 huller, men runden i -5 gav ham sejren i -20 foran Félix Mory og Oliver Farr i -18, mens Manuel Elvira blev nr. 4 i -17.

Hopps Open de Provence, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kalle Samooja, J Kozuma og K Vincent klar til LIV Golf via Tourskolen

35-årige Kalle Samooja, 29-årige Jinichiro Kozuma og 26-årige Kieran Vincent har sikret sig en plads på et LIV Golf League hold i 2024 efter...

Peter Baker vandt Legends Tour sæsonfinalen og ranglisten

Peter Baker vandt MCB Tour Championship – Mauritius, der var sæsonfinalen på Legends Tour. Han førte i forvejen MCB Road to Mauritius ranglisten, som...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk