PopulærtDP World TourMandagsafslutning i Alfred Dunhill Links Championship

Mandagsafslutning i Alfred Dunhill Links Championship

Opdateret: Hvis spillet genoptages som planlagt mandag, så sendes der direkte på V Sport Golf & Viaplay Total fra kl. 12:30 – 18:00

— oOo —

Kraftig regn har forsinket Alfred Dunhill Links Championship, der spilles på Old Course St Andrews, Carnoustie Golf Links og Kingsbarns Golf Links i et Pro-Am format.

Det var ikke muligt at spille tredje runde lørdag, men med de mange amatører i feltet, hvoraf nogle er inviteret og andre har betalt mange penge for at deltage, har man besluttet, at det for turneringen er bedst med en mandagsafslutning.

Da der spilles tre baner kan scores ikke direkte sammenlignes før efter tre runder, men efter 2. runde fører Ryder Cup spillere Matt Fitzpatrick i -13 foran Nacho Elvira og Grant Forrest i -12. Mens Fitzpatrick skal spille Old Course St Andrews søndag, så skal Elvira og Forrest spille den sværere Carnoustie.

Finalerunden, som nu spilles mandag, er på Old Course St Andrews.

Thomas Bjørn spiller turnering nr. 600

12 danskere er med, og blandt dem er Jeff Winther og Marcus Helligkilde bedst på en delt 24. plads i -6.

Thomas Bjørn spiller sin turnering nr. 600 på DP World Tour! Han er nr. 135 i +2 efter +7 på Carnoustie og -5 på Kingsbarns.

Vi har endnu ikke fået mandagens sendetider, men antager det sendes direkte på V Sport Golf & Viaplay Total. Vi vil snarest muligt opdatere på 19hul.dk/tv.

Alfred Dunhill Links Championship, leaderboard

Matt Fitzpatrick med sin mor Susan, som han spiller med i Pro-Am turneringen ved Alfred Dunhill Links Championship 2023 – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau vandt US Open foran Rory McIlroy, der skuffet forlod Pinehurst No. 2 uden at sige tillykke til DeCambeau og efterfølgende har trukket...

Tre danskere videre til hulspil i The Amateur Championship

Tre af fire danskere i den 129. udgave af The Amateur Championship gik videre fra slagspilskvalifikationen til hulspilsfinalerne, som spilles fra onsdag til lørdag. Der...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk