Epson TourAuston Kim på LPGA efter sejr i Epson Tour Championship

Auston Kim på LPGA efter sejr i Epson Tour Championship

Auston Kim vandt sæsonfinalen Epson Tour Championship, og med sejren rykkede hun i top-10 på ranglisten, der nu har kvalificeret sig til LPGA i 2024. Sæsonfinalen var uden dansk deltagelse.

23-årige Auston Kim var delt nr. 4 efter tredje runde og to slag fra førstepladsen. Hun tog føringen med fem birdies og en eagle på sine første 7 huller søndag, og selvom hun spillede de sidste huller i par, så vandt hun i -23 foran Gurleen Kauer og Kaleigh Teifer i -21.

Kristen Gillman og Minji Kang delte 4. pladsen i -19 foran Alana Uriell og Shuangshuang Fan i -18.

Top-10 har kvalificeret sig til LPGA

Auston Kim var nr. 15 på ranglisten inden sæsonfinalen, men med sejren rykker hun frem som nr. 3.

Top-10 på ranglisten har kvalificeret sig til LPGA, og det er Gabriela Ruffels, Natasha Andrea Oon, Auston Kim, Jiwon Jeon, Minji Kang, Agathe Laisne, Jenny Coleman, Roberta Liti, Isabella Fierro og Kristen Gillman.

Epson Tour Championship, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk