Lasse Jensen var på en 9. plads i -1 efter første runde af AfrAsia Bank Mauritius Open, men både han og Søren Hansen missede cuttet.

Med en enkelt birdie og ni bogeys på scorekortet gik Lasse Jensen anden runde i +8, og som nr. 74 i +7 var han ét slag fra cutgrænsen.

Søren Hansen havde reelt udspillet sin chance, da han var i +9 efter første runde. Anden runde gik han i +5, så han sluttede som nr. 111 i +14.

Dodt fører med tre slag
Andrew Dodt var rundt i -2, og fører i -8 foran Jeunghun Wang i -5. Wang vandt Trophée Hassan II i sidste uge.

Nicolas Colsaerts gik dagens bedste runde i -7 og rykkede frem til en 3. plads i -4, som han deler med Siddikur Rahman. Ross McGowan er alene på 5. pladsen i -5, hvilket også var hans score i dagens næstbedste runde.

.
.

Jaco Van Zyl er nr. 6 i -1, den forsvarende mester George Coetzee er nr. 16 i +1 og Scott Hend nr. 22 i +2.

Læs mere om banen i rejseartiklen på 19hul.dk
Der spilles på den Ernie Els designede Four Seasons GC at Anihita, som der kan læses mere om i denne rejseartikel af Kim Boje.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

AfrAsia Bank Mauritius Open, leaderboard

Nicolas Colsaerts
Nicolas Colsaerts

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.