Challenge TourSøgaard er bedste dansker på Challenge Touren

Søgaard er bedste dansker på Challenge Touren

Torsdagens første runde af den italienske Challenge Tour turnering Montecchia Open by Lyoness blev udskudt til fredag, da dele af banen stod under vand efter et kraftigt regnvejr.

Turneringen er afkortet til 54 huller, og Mads Søgaard fik den bedste start af de fire danskere i feltet på Golf della Montecchia i Padova, der ligger vest for Venedig.

Mads Søgaard lavede seks birdies og to bogeys i første runde, hvilket giver ham en 26. plads i -4.

Som nr. 79 i -1 ligger Daniel Løkke og Andreas Hartø lige udenfor den projekterede cutgrænse, mens Martin Simonsen er nr. 130 i +2.

Alexander Björk fører i -8
I toppen af leaderboardet fører svenske Alexander Björk i -9 foran Gary Hurley og Jurrian van der Vaart i -8. Andrea Pavan og Gary King deler 4. pladsen i -7.

Der er cut efter lørdagens anden runde. Med en præmiesum på € 250.000 er det én af sæsonens større turneringer.

Montecchia Open by Lyoness, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Verdensranglisterne, 18. september 2023

Ryan Fox og Sahith Theegala vandt ugens største turneringer og rykkede frem, så de ligger på hver sin side af top-30. Hos kvinderne blev...

Morten Ørum gik dagens bedste runde og er med helt fremme på Great Northern

Onsdagens anden runde af Great Northern Challenge blev i dag afviklet på det flotte anlæg ved Kerteminde. Vejret og i særdeleshed vinden var igen en...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk