PopulærtLadies European TourNanna K Madsen i top-10 inden finalerunderne

Nanna K Madsen i top-10 inden finalerunderne

Nanna Koerstz Madsen er i top-10 inden finalerunderne af Buick Championship, hvor nr. 10 og 18 på verdensranglisten deler føringen.

Med tre birdies og en enkelt bogey på Shanghai Qizhong Garden Golf i Kina, var Nanna Koerstz Madsen rundt -2 for anden dag i træk. Det giver hende en delt 8. plads i -4.

Malene Jørgensen og Nicole Broch Larsen er på en delt 27. plads i +1. Malene efter en runde i -1 og Nicole efter en runde i par.

Emily Kristine Pedersen deltog også, men trak sig efter første runde på grund af sygdom.

Feng og Choi fører med ét slag
Den forsvarende mester Shanshan Feng gik én af dagens bedste runder i -6, og deler føringen i -7 med Na Yeon Choi. Xi Yu Lin og Beth Allen deler 3. pladsen i -6.

Shanshan Feng er nr. 10 på verdensranglisten, mens Na Yeon Choi er nr. 18.

Der spilles om en præmiesum på $ 600.000 svarende til ca. € 525.000. Cutgrænsen blev +5, og der er 61 spillere med i finalerunderne.

Buick Championship, leaderboard

Shanshan Feng - Foto: Ladies European Tour
Shanshan Feng – Foto: Ladies European Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk