PGA Tour ChampionsTinning i endnu en Champions Tour kvalifikation

Tinning i endnu en Champions Tour kvalifikation

Steen Tinning har spillet endnu en kvalifikationsturnering til den amerikanske Champions Tour, men desvære lykkedes det ikke denne gang.

I kvalifikationen til Mitsubishi Electric Classic, gik Steen Tinning runden i +4, så han sluttede som nr. 33 blandt de 39 deltagere.

Der blev spillet om fire pladser, og den sidste plads til Greg Bruckner i -4 efter omspil. Jerry Haas vandt i -8 foran Scott Parel i -7 og John Inman i -6.

Steen Tinning skriver på sin hjemmeside, at han holder en pause. Hans fokus er nu rettet mod European Senior Tour og Wales Senior Open i juni. Han vil selvfølgelig fortsat arbejde på spillet, og lave en plan for hvilke turneringer han spiller frem til da.

Kvalificerede sig til den seneste turnering
For to uger siden kvalificerede Steen Tinning sig til Mississippi Gulf Resort Classic, som blev vundet af Miguel Angel Jiménez, mens Tinning blev nr. 71.

Det var Steen Tinnings første regulære Champions Tour turnering. Hidtil havde han spillet seks tællende Champions Tour turneringer, som alle var majors.

Mitsubishi Electric Classic Event Qualifier, resultat

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Herrer: Penge- og pointranglister, 2. oktober 2023

Ugens helt store turnering var naturligvis Ryder Cup, som Europa vandt, men der blev spillet på Asian Tour og Nordic League. Jaco Ahlers vandt Mercuries...

Kampen om kortene spidser til på Lyngbygaard

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt sin afslutning. Der resterer kun tre turneringer, og om blot to og en halv uge kan vi sætte...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk